Nije tajna da muškarci i žene često imaju različit pogled na svakodnevne stvari i zadatke, a kada postanu roditelji te razlike postanu još izraženije.

U to se uverila i hrvatska influencerka Ela Dvornik. koja je svojom poslednjom objavom uspela mnoge da nasmeje. Kako je istakla u snimku koju je podelila, reč je o "triku za žene sa smotanim muževima".

"Svakakve je outfite slagao moj muž za vrtić. Što je sigurno, sigurno je", napisala je.

Tom problemu je prišla uz zanimljiv trik. U majicu jednostavno zamota donji deo dečjeg autfita, odnosno pantalone ili suknju, pa sve "servira" na vidljivo mesto. 

"Moje dete ide u pidžami u vrtić", objasnila je i podstakla druge da podijele svoje dogodovštine koje su se dogodile zahvaljujući tatama koji ne mare za autfite.

"Moj muž je jednom ćerku pustio da ide u hulahopkama i majici u vrtić. Kad sam došla po nju, vaspitačice su mi objasnile da bi za vrtić trebalo uz njih da obuče ili suknju ili neke kratke pantalone", prisetila se jedna od pratiteljki.

"Moj sin je došao u vrtić u skafanderu a ispod samo potkošulja, bokserice i sokne. Srećom da je odeću imao u rancu. Naravno, to sam saznala od vaspitačice", napisala je druga.

"Vi nama ne dopuštate da se modno izražavamo! Kad ja svoje dete obučem, to je stil Josipa Lisac, a vi samo nemate ukusa", pokušao je kroz šalu da obrani kompletan muški rod jedan tata.

Zapratite nas i na Instagramu!