Blogerka Eli Bulen je pre nekog vremena rodila malenog dečaka, a odmah nakon porođaja poželela je da pokaže kroz svoje fotografije kako zaista izgleda telo posle porođaja i kakve se fascinantne promene dešavaju. 

Sa željom da razbije mitove o postporođajnom telu, podelila je fotografiju sebe sa bebom, ali i sebe u četrdesetoj nedelji trudnoće. 

"Nedelju dana u svetu! Želela sam da obeležim prvu nedelju nakon porođaja uz fotografiju baš poput one u četrdesetoj nedelji ", započela je svoju objavu blogerka, podelivši nekoliko nagih fotografija.

"Neverovatno je šta telo može i koliko se promeni u samo sedam dana. Pogledajte realne i prave fotografije mog tela dva sata posle porođaja, dva dana posle porođaja, četiri dana posle porođaja i sada, posle nedelju dana", objasnila je. 

"Želela sam ovo da podelim jer smatram da za ovo sve nikada nismo pripremljeni. Navikli smo da gledamo fotograije žena koje imaju maleni struk odmah posle porođaja", osvrnula se na sve oni što se ženama plasira kao ideal i što ih, vrlo verovatno, čini loše raspoloženim.

"Sama sam se osećala čudno sa tim mekim stomakom prvih dana posle porođaja, da sam imala čak i noćne more kako me neko juri da bi mi bockao tako mek stomak. Materici su potrebne nedelje da se vrati na prirodnu veličinu, najpre uz stimulisanje dojenjem. Fascinantno je gledati sve te promene na dnevnom nivou", opisala je i sopstvena osećanja.  

Zapratite nas i na Instagramu!