Vanesa Džefri iz Brizbejna imala je sve isplanirano. Ova mama dvoje dece htela je da se kod kuće pripremi za porođaj i ode u bolnicu kad trudovi uznapreduju, ali beba nije mogla čeka. Tridesetdvogodišnja učiteljica rodila je bebu na podu kupatila, pred svojom dulom.

Kako kaže, dan ranije je počela da oseća lagane kontrakcije i znala je da se telo priprema za porođaj. Nazvala je dulu Selenu Rolason koja je dojurila da joj pomogne da se spremi za bolnicu.

Vanesa je sela na pod kupatila jer se tu osećala najudobnije, ali beba je počela da izlazi iako joj vodenjak još nije pukao.

"Bila sam u neverici. Mislila sam da imam par sati do porođaja", rekla je Vanesa za Daily Mail.

Kad je shvatila što se događa, počela je da doziva dulu i supruga Krisa.

Dula je videla bebinu glavu, a Kris je odmah pojurio po peškire. U roku od par minuta rođen je maleni Natanijel.

<3 IT'S="" A="" BOY!=""><3 What="" happens="" when="" a="" Mum="" delivers="" her="" baby="" unexpectedly="" at="" home??......="" a)="" Dad="" runs="" for="" towels="" ,="">

Posted by Brisbane Birth Photography on Петак, 26. јун 2020.

"Bilo je mnogo emotivnije nego u bolnici. Kad sam ga uzela u ruke, odmah sam osetila povezanost i nalet emocija. Ovo je dokaz koliko je telo žene neverovatno”, kaže.

Bila je smirena, a dula Selena je sve uspela da zabeleži fotoaparatom, pa će ova porodica imati i lepe uspomene prvih zajedničkih trenutaka.

Zapratite nas i na Instagramu!