Blogerka Majka Stafer i njen suprug Džejms podigli su veliku prašinu u svetu vrativši usvojenog četvorogodišnjeg dečaka.

Malog Hakslija usvojili su 2017. godine iz Kine, a u maju ove godine su ga vratili, nakon što su shvatili da ima autizam i posebne potrebe.

U jednoj objavi na Instagramu, blogerka je rešila da ispriča situaciju iz svog ugla. 

"Želim pre svega da se izvinim i preuzmem potpunu odgovornost za sav bol koji sam prouzrokovala", započela je svoju objavu.

"Ova odluka slomila je srca mnogih žena koje su me posmatrale kao majku. Žao mi je zbog nesporazuma i bola koji sam prouzrokovala, i žao mi je što nisam bila u mogućnosti da od početka pričam svoju priču", objasnila je Majka.

"Nisam mogla ni pomisliti da će se ovakve stvari dogoditi, i dala sam sve od sebe da izdržim to kroz šta sam prolazila. Izvinjavam se što sam bila naivna kada je sam proces usvajanja počeo, nisam birala niti sam bila pripremljena", objasnila je.

Tokom svoje priče istakla je kako ne žali zbog svega što se desilo.

"Ne mogu reći da bih volela da se ovo nije dogodilo, jer sam preslećna što je Haksli ovde i ima sve što mu je potrebno. Shvatam i to da, iako je mnogo srećniji u svom novom domu, proživeo je traumu i mnogo mi je žao, jer to nijedno usvojeno dete ne zaslužuje", bila je iskrena i otvorena.

"Toliko sam želela da pomognem i dovedem bilo koje dete kojem sam potrebna. Bila sam naivna i glupa. Toliko bih volela da sam bila spremnija na sve. Volela bih da nisam morala da donesem ovakvu odluku."

U svojoj objavi, ona je istakla koliko su i usvajanje i deca sa posebnim potrebama predivna. 

Kako su je mnogi optužili da je dete usvojila samo zarad novca, ona se osvrnula na priču i opovrgla sve glasine. 

Na samom kraju, istakla je i to da joj je žao što je izneverila sve pratioce, ali i da je ovo najbolja odluka za Hakslija i njegovu budućnost.

Zapratite nas i na Instagramu!