Jedan od najšarmantnijih i najskladnijih parova na našoj javnoj sceni svakako čine muzičar Nikola Demonja (36) i lepa pevačica Ana Štajdohar (40), koji su roditelji Nije (5) i Lava (3).

Ova vesela porodica nedavno je napravila važan životni korak - preselili su se u novi stan, koji je veći i na još boljoj lokaciji, a mama Ana ističe da joj, uprkos tome, nije bilo lako.

"Iako je stan u koji se selimo lepši i veći, a i na atraktivnijoj lokaciji, moram priznati da se ipak teška srca razdvajam od starog, jer me mnogo lepih sećanja veže za njega", iskrena je Ana u razgovoru za Gloriju. "Sređivali smo ga s mnogo ljubavi, u iščekivanju našeg prvog deteta, potom je došlo i drugo. Svaki centimetar me podseća na nešto što su prvi put uradili, na dečije prve korake, prve reči. Onda podsetim sebe da su promene u životu neophodne i verujem da se svaka dešava s razlogom i da svaka donosi nešto dobro."

Kako je pevačica istakla, Nikolini i njeni mališani bili su odlično društvo tokom perioda samoizolacije zbog pandemije virusa korona - bili su zadovoljni što su mama i tata stalno kod kuće, slušali su muziku, a naročito su uživali u pesmi 'Thriller' Majkla Džeksona.

Ana je posebno ponosna na to što su Nia i Lav veoma vezani jedno za drugo, a u njihovom domu svaki problem rešava se razgovorom, pa deca ne ispoljavaju agresiju.

"Nikola i ja smo veliki protivnici batina. Voleli bismo da prenesmo drugim roditeljima molbu da baš nikada ne tuku svoju decu. To je najgori način vaspitavanja i predstavlja odraz nemoći roditelja, dok emotivni ožiljci uvek ostaju kod dece", kaže Ana i dodaje da se Nia i Lav, kao sva deca, nekad sporečkaju oko sitnica, ali se inače sjajno slažu.

Zapratite nas i na Instagramu!