Jedan od najistaknutijih glumaca na prostoru Balkana Nikola Kojo živi povučenim i porodičnim životom, a njegovu svakodnevicu lepšom i veselijom čine njegove najdraže dame - supruga Aleksandra i njihove tri ćerke.

U trenutku kad njegove kolege objavljuju kako govore poeziju i čitaju priče kako bi nas razveselili i pomogli nam da se lakše nosimo s teškom situacijom u kojoj su se našli i naša zemlja i svet zbog pandemije virusa korona, Nikola Kojo je na umu imao malo drugačiju ideju.

On je, naime, uz pomoć svoje ćerke, izveo pesmu "Lepa Janja", a pre toga pozdravio pratioce rečima:

"Dobar dan, moje ime je Nikola Kojo, ja sam glumac. Ovo je moja ćerka Ana, najstarija ćerka, moja prva ljubav. Ona će biti muzičar ako bude vredno učila i radila", započeo je glumac.

"Mi vam nećemo recitovati dečiju pesmicu, mi ćemo vam otpevati jednu tužnu ljubavnu pesmu, ali nećemo otpevati tužan kraj zato što su tako teška vremena i zato što verujemo da će se sve ovo završiti dobro i da ćemo svi biti zdravi i srećni", rekao je Kojo, držeći gitaru, a potom je zapevao sa svojom ćerkom.

Ova divna izvedba naišla je na pohvale pevača Nikole Rokvića, koji je napisao: "Ulepšali ste mi veče! Divno, ćera peva kao anđeo!"

Zapratite nas i na Instagramu!