Grupi poznatih osoba koje su zaražene koronavirusom pridružila se i ova pevačica, zajedno sa sinom. Pink i njen trogodišnji sin su testirani i pokazalo se da su pozitivni na virus korona, a mama je vesti podelila na svom Instagram profilu. 

"Moja porodica i ja smo svakako kod svoje kuće sve vreme, a u poslednje dve nedelje pratili smo instrukcije lekara. Pre nekoliko dana smo ponovo testirani i, hvala Bogu - negativni smo", napisala je u svom poslednjem postu na Instagramu.

"Ova bolest je ozbiljna i realna. Ljudi treba da znaju da ona utiče i na mlade i na stare, na zdrave i bolesne, bogate i siromašne", dodala je uz apel da bi testiranje trebalo svima da bude besplatno i dostupno.

Iskoristila je priliku da se ovim povodom zahvali svim zdravstvenim radnicima i profesionalncima, svima koji su zaštitili njene voljenje. "Vi ste naši heroji", dodala je.

"Bilo je mnogo noći kada sam plakala, nikad se nisam ovoliko u životu molila. Verovala sam u obećanje da će mi deca biti dobro", rekla je u jednom momentu Pink.

"Ne postoji niko zaštićen od ovog virusa", rekla je pevačica svojim pratiocima na Instagram lajvu. 

Ipak, Pink je podelila i lepe vesti - njen suprug u osmogodišnja ćerka Vilou nisu imali apsolutno nikakve simptome virusa. 

"Vera je uvek najbolja uteha, poput pesme", rekla je pevačica ranije.

Zapratite nas i na Instagramu!