U vreme vanrednog stanja, kada su mnoge porodice odlučile da neko vreme provedu izolovane u svom domu, Bojana Barović podelila je fotografiju iz svoje kuće. 

Dok su mališani, zajedno sa mamom i tatom, ušuškani u porodičnom krevetu, manekenta je je istakla da će uraditi sve što može da zaštiti svoju porodicu, ali i ovaj period provede što je kvaltetnije moguće. 

"Mi ostajemo kod kuće! Apsolutno nisam paničar i živela sam po Aziji u jeku ptičjeg gripa, cunamija na Tajlandu i sličnih prirodnih i veštačkih katastrofa svuda po svetu bez imalo panike.. E, sad imam decu, i sve se promenilo, i hvala Bogu što nisam toliko opuštena kao nekad, jer bi to bilo neodgovorno za ova mala bića koja ne umeju da se zaštite sami! Da, možda deca ne obolevaju toliko itd. itd, ali NE želim da budem ta koja će se uveravati u to kako utiče na decu! Tim rečeno, uradiću sve što je u mojoj moći, a to je da nas adekvatno zaštitim ostankom kući i izlaženju samo po potrebi. To je ono na šta mi možemo uticati, ostalo je Božija volja! Uostalom, ovo vreme treba iskoristiti za kvalitetno vreme sa decom i svojim bližnjima i pretvoriti u neke divne zajedničke momente", napisala je uz neodoljivu porodičnu fotografiju. 

Ipak, možda najvažnije u celoj situaciji jeste izvući ono najlepše - a to su porodični momenti koji se zauvek pamte.