Juče su Rokvići proveli jedan veseo dan sa svojom porodicom i prijateljima. Razlog za slavlje bio je prvi rođendan njihovog sina Simeona.

U krugu najbližih, Nikola Rokvić i Bojana Barović napravili su divnu žurku u nežnim nijansama balona, cvetova, kolačića, ali i ostatka ukrasa. Elegantna kombinacija plave i zlatne oduševila je posetioce, a najviše Simeona i njegovu stariju sestru Leonu. 

Mama, koja je odgovorna za bajkovitu atmosferu proslave, napisala je: "Vi koji me znate svakako ste upoznati sa činjenicom koliki sam frik za detalje, boje, atomsferu i sve što spada pod organizaciju dana kao što je ovaj". Naravno da je za ovu priliku mama odabrala bež kombinaciju, te su i ona i Nikola savršeno elegantni proslavili rođendan.

Plava torta sa vatrometom, ukrašena zvezdicama, mesecom i oblacima učinila je da se nasmejani rođendanko oseti kao na sedmom nebu.

Mali gospodin u odelu i sa leptir mašnom sa osmehom je prihvatio ulogu slavljenika, i, što bi njegova mama rekla, bio je "na visini zadatka".

Seka Leona u prekrasnoj cvetnoj haljinici i sa mašnicom bila je poput prave princeze. Uživala je sa svojim bratom i roditeljima u slavlju, osmesima i poljupcima. I u mnogobrojnim slatkišima, naravno.

Nikola Rokvić je svoje pratioce oduševio emotivnim snimkom plesa sa suprugom Bojanom, uz pesmu oca Marinka. "Ja znam da, na kraju, ostaćemo nas dvoje da sa radošću ispratimo sve ono lepo što je ostalo iza nas! Volim te", napisao je poznati pevač uz snimak na kom grli svoju suprugu.