Jeste li znali da Sara Džesika Parker ima dete iz snova? Zvezda serije Seks i grad iznenadila je sve pratioce otkrivši da njena desetogodišnja ćerka Marion isključivo traži pastu sa spanaćem za večeru.

Većina roditelja bori se sa decom da u ishranu uvede zeleno povrće, stoga je potpuno iznanađujuće bilo kada je poznata glumica podelila fotografiju pripreme obroka, uz reči: "Po Loretinom (Marioninom) zahtevu - pasta sa biljkama, i spanać kao prilog. Neću da glumim kako je ovo teško postići".

Mnogi su oduševljeno reagovali na fotografiju, i pisali kako sanjaju da im dete zaželi tako nešto.

Sara Džesika Parker i suprug Metju Broderik imaju troje dece - bliznakinje Marion i Tabitu i starijeg sina Džejmsa Vilkija.


Sara Džesika Parker odlično obavila roditeljski zadatak: Ćerkin omiljeni obrok - pasta sa zelenišem. Foto: Profimedia

Iako su i suprug i ona pod budim okom javnosti, decu maksimalno čuvaju i vrlo retko dele njihove fotografije na društvenim mrežama. 

Jednom prilikom, glumica je objasnila kako nije odrastala sa mnogo novca, te se zavetovala da će, kada dostigne slavu, svojoj porodici davati ono što je potrebno, umesto onog što želi. "Daću sve od sebe da uvek imate sve što vam treba. Za ono što želite hoću da se borite, maštate, radite na tome i uspećete!"

Zapratite nas i na Instagramu!