Najlepše emocije bude iskreni zagrljaji braće i sestara. Poznata glumica Mila Jovović podelila je fotografiju koja će vam otopiti srca.

Ova predivna mama sa suprugom Polom Andersenom sada je dobila treću ćerkicu Ošin. Glumica je ponosna koliko joj ćerkice Ever i Dašijel pomažu oko pristigle bebe, a prelepom fotografijom pokazala je tu iskrenu ljubav. 

Mila je otkrila i probleme sa kojim se susreću ona i beba nakon porođaja. Najveća podrška joj je, svakako porodica. Upravo zato, devojčice obožavaju da se nađu i pomognu svojoj mami koliko god mogu.

"Ne postoji ništa slađe nego kada vidiš koliko se tvoja deca vole i uživaju u zajedničkim trenucima. Dašijel ne može da se nagleda 'svoje najslađe bebice', a hrani je kada god može. Ošin moram da dajem dodatno mleko jer ima žuticu, te će joj ono pomoći da se izbori sa tim. Cele nedelje obilazimo bolnicu, a najbolji savet jeste da beba dobija što više mleka. 

Ona, međutim, zaspi tako brzo tokom dojenja, tako da moramo da se služimo flašicom. Dušica ima toliko ožiljaka na petama zbog vađenja krvi i testiranja na antitela, duša me boli kada mislim o tome. Srećom, testovi su pokazali da je moja beba mnogo bolje", napisala je Mila na fotografiji ćerke Dašijel sa bebom u zagrljaju.

Zapratite nas i na Instagramu!