Voditeljka Minja Miletić otkrila je kako provodi trudničke dane, uz punu podršku članova porodice i emotivnog partnera, te nestrpljivo čeka trenutak kada će svoju mezimicu uzeti u naručje.

"Konačna potvrda izazvala je u meni bujicu raznih osećanja. Bila sam pomalo preplašena, ali nadasve presrećna. Kako vreme odmiče, polako se navikavam na činjenicu da ću postati majka i da ću uskoro morati da reorganizujem život", rekla je Minja za  Story i otkrila kako je njen partner reagovao kada mu je saopštila da je u drugom stanju.

"Ova trudnoća je plod naše ljubavi. Uvek sam verovala u velike ljubavi sa srećnim početkom i bez kraja, stoga i nastojim da maksimalno uživam u ovim divnim trenucima i ne dozvoljavam da bilo šta remeti moj mir."

Minja je istakla da još nije otkrila identitet svog partnera jer ne želi svoju intimu da iznosi u javnost.

"Javna sam ličnost i poštovanje prema publici i javnosti koja me voli i ceni moj rad iskazujem upravo na ovaj način, obraćanjem putem novina. Osećam da je lepo da im kažem da je sa mnom sve u redu i da me nema na malim ekranima zato što sam trudna. Takođe, smatram da postoji razllika između privatnog i javnog života, a moj partner je deo moje najveće intime i želim da tako ostane", rekla je i otkrila ko joj najviše ugađa.

"Mama i tata su tu da brinu. Njihovi saveti uglavnom su usmereni ka tome da se opustim, uživam i posvetim sebi i svom zdravlju. Sestra mi najviše ugađa, zasmejava me sestričina Una, dok me najviše voli partner."

Zapratite nas i na Instagramu!