Hrvatska plus sajz manekenka Lucija Lugomer baš na Dan zaljubljenih rodila je dečaka Leona. Njen suprug Danijel Grlić bio je prisutan u sali, a nije izostala ni fotografija njih dvoje pre samog porođaja.

Dok je buduća mama prolazila kroz teške bolove, njen suprug je bio prava podrška, držao je u zagrljaju i ljubio. Zato je i rešila da se svojom objavom zahvali suprugu, ali i pokaže važnost budućih očeva i muškaraca na porođaju.

"Hvala ti. Hvala ti kao muškarcu koji se trudi iz dana u dan da bude najbolji muž na svetu. Hvala ti što si svih ovih 40 nedelja bio uz mene i to bez jedne zamerke. Hvala ti što učiš uz mene i od mene. Hvala ti što ti to nije teško da priznaš! Hvala ti što si mi pružio dve najlepše uloge mog budućeg života. Hvala ti što si ponosan i što razumeš kada ni ja samu sebe ne razumem. Hvala ti što si zaljubljen, i ono najbitnije je zato što se to i te kako oseti", napisala je Lucija prepuna emocija. 

"Vrlo često kroz trudnoću pričamo o ljubavi između majke i deteta, a ja vam iz prve ruke moram reći, kao dete samohranog oca, da je za mene moj tata takođe veliki heroj. Jer ovu Luciju koju vi danas gledate / čitate / razumete / podupirete / volite takođe je stvorio muškarac. I te kakav muškarac! Muškarac koji je svoju ženu voleo najviše na svetu, a ostao je bez nje nakon mnogo godina ljubavi zbog teške bolesti", otkrila je manekenka o svom ocu.

"Danijele, ti si sada taj heroj, jer ljubav između deteta i oca je takođe posebna i to ne smemo zaboraviti da govorimo. Često se od njih očekuje da budu čvrsti, hladni, ozbiljni… A u stvari, i oni uče da budu najbolji što mogu i znaju, i to vrlo često s velikim upitnikom iznad glave koji se iz nekog razloga ne bi smeo priznati", zaključila je svoju objavu.

Zapratite nas i na Instagramu!