Verovatno znate koliko je Ejmi Šumer originalna i direktna, a posebno otkako je postala majka. Postovi i fotografije ove komičarke i glumice nas već mesecima iznenađuju i ludo zabavljaju (verovatno se sećate fotografije koju je Ejmi objavila iz bolničkog toaleta svega nekoliko dana nakon porođaja).

Međutim, ova poznata mama, koja se porodila u maju prošle godine i na svet donela "kraljevsku bebu", sina Džina Atela Fišera, nedavno je objavila jedan poseban selfi i svoj broj telefona, što je poprilično iznenadilo njene pratioce. 

Naime, Ejmi Šumer je podelila fotografiju svog ožiljka od carskog reza i otkrila da se priprema za drugo dete. Tom prilikom, ona se obratila svima koji su prošli kroz iste probleme i zatražila pomoć u vidu saveta.

"Tek sam nedelju dana u procesu vantelesne oplodnje i već se osećam loše i emotivno. Ako je neko od vas prošao kroz to i ako imate bilo kakav savet i nemate ništa protiv da podelite svoje iskustvo sa mnom, molim vas, učinite to. Moj broj je u mojoj biografiji".

Poznata mama je dodala je zamrzla jajne ćelije, te da sada ona i njen suprug Kris Fišer "smišljaju" šta mogu da urade da Džin dobije brata ili sestru. Naravno, veliki broji fanova i prijatelja je ostavio komentar sa lepim željama, savetima i rečima podrške.