Ela Dvornik nestrpljivo odbrojava dane do kraja trudnoće. Otkako je objavila da će se njena porodica sledeće godine povećati za još jednog člana, odmah je uočila jednu razliku između prve i druge trudnoće. 

Hrvatska influenserka je uverena da joj je ovog puta stomak mnogo veći, pa je to potkrepila fotografijom i uporedila svoj izgled iz 2017, pet dana pre porođaja, i danas, kad je do termina dele još tri meseca.

"Ne mogu vam rečima opisati kako je biti velika kao da si devet meseci trudna u 6. mesecu trudnoće. Jedino se radujem ovoj mrtvoj sezoni nakon Nove godine, kad će se sve primiriti, jer zaista ne znam kako bih preživela. U glavi imam tonu ideja i želja i volje za avanturom, ali telo mi jednostavno ne dopušta da ih sprovedem u realnost. Ako slučajno eksplodiram uskoro, evo da vas pozdravim, da ne ispadne da sam nepristojna", napisala je Ela pokraj fotki na kojim pozira sa boka, i tako pokazuje svoj trudnički stomak.

Njena objava izazvala je brojne reakcije. Mnoge mame su se složile da "svaka naredna trudnoća znači i sve veći stomak".

"Da se ne lažemo, u prvoj trudnoći sam bila isto ogromna, ali ni blizu kao u drugoj. Bar sam do kraja mogla da svežem pertle, a danas sam shvatila da ne dišem dok to činim, a trudna sam pet meseci. Ne jer ne želim, već ne mogu", komentarisala je jedna.

"Tako je to sa svakom sledećom trudnoćom. Materica se razvukla. Mene je sused pitao jesam li sigurna da nisu blizanci", dodala je druga.

"U drugoj trudnoći i ja sam se brže širila... Ima beba mesta...Telo je već naviklo... Ali si prekrasna trudnica", dala joj je kompliment treća.

Naravno, neki su Elu upitali čeka li možda blizance, ali ona zasad na to pitanje nije dala odgovor.

Zapratite nas i na Instagramu!