Nina Seničar je 8. novembra rodila ćerku, kojoj su ona i suprug glumac Džej Elis dali ime Nora Grejs. Vest da je postala majka manekenka je podelila na Instagramu, uz napomenu da je život sada dobio potpuno novi smisao:

"I tek tako, naš život je dobio potpuno novi smisao. Dobro došla, Nora Grejs Elis", poručila je srećna mama. Sada je odlučila da pokaže koliko je njena jednomesečna ćerkica porasla.

Naime, Nina je objavila video u kom pleše sa Norom u naručju, što je njene obožavaoce raznežilo, ali nisu mogli da ne primete koliko je Nina brzo povratila liniju nakon porođaja, što i ne čudi s obzirom na to da je ona veoma fizički aktivna.

"Naša čarobna jutra", napisala je Nina kao komentar uz dirljiv video snimak.

Za magazin Hello, ova prelepa mama pričala je i to kako je odlučila da svoju ćerkicu nazove baš ovako. 

"Zaista ne znam kako sam se odlučila. Od trenutka kada sam saznala da će biti devojčica ona je za mene bila Nora, i nijedno drugo ime više nije dolazilo u obzir", rekla je jedna od najlepših Srpkinja i priznala da je majčinstvo, pored svega što je ostvarila u karijeri, bilo nešto što je priželjkivala više od svega, ali tek kada je upoznala svog partnera Džeja Elisa sa kojim je u vezi četiri godine.

"Ono što sam ja naučila u ovih poslednjih osam meseci jeste da smo mi žene zaista superheroji. Muškarci nikada neće biti svesni kroz šta sve moramo da prođemo, i psihički i fizički, kako bismo donele dete na svet."

"Iskreno, nisam maštala o majčinstvu dok nisam upoznala pravog muškarca. U meni se tek tada rodila želja za detetom kao plodom naše ljubavi", rekla je ona tik pred porođaj, a onda otkrila i planove za venčanje. Ne u Americi, već u Italiji,  zemlji u kojoj je pre odlaska preko okeana takođe doživela zvezdane trenutke.

"Italija je moj drugi dom, zemlja koja zauzima posebno mesto u mom srcu, a i na neki način predstavlja neutralnu teritoriju između 'njegove' Amerike i 'moje' Srbije.

Zapratite nas i na Instagramu!