Pesma može pomoći i onda kada je najteže, dokazao je dirljivi snimak sa odeljenja dečje onkologije KBC Zagreb koja se širi Fejsbukom. 

"Ovim videom želim da vam donekle predstavim sve ono o čemu pričam, a velika je razlika kada samo čitaš i onda kada vidiš. Ovo je moje odeljenje, drugi dom reklo bi se... Ideja je bila da samo Valentinu otpevamo njegovu pesmu ispred prozora, međutim, ostala deca, kakva jesu, htela su i da unutra zapevamo, pa smo zapevali", napisala je Elma Tomić uz video koji kruži društvenim mrežama i dosad je podeljen više od 2300 puta.

Ovim videom želim vam donekle predstavit sve ono o čemu vam pričam, a velika je razlika kada samo čitaš i onda kada vidiš. Ovo je moj odjel, drugi dom reklo bi se..ideja je bila da samo Valentinu otpjevamo njegovu pjesmu ispred prozora, medjutim, djeca s odjela kakva jesu htjela su i da unutra zapjevamo, pa smo zapjevali! Cudno mi je biti ona koja ulazi i izlazi s odjela, navikla sam biti ona sa odjela.. i u svakome od njih vidim neki dio sebe tokom liječenja. Ja vam samo želim ukazati na to koliko ste jaki samim time što ste izašli na hodnik i pjevali bez obzira na sve, a odma zatim i na svemu što svaki dan prolazite, a samo vi znate što je to. Vjerujte mi, sve ovo jednom postaje jučer i čini vas boljim osobama, koliko god sad nezamislivo bilo, uskoro pjevamo negdje vani, slaveći pobjedu jednu po jednu. Vi ste moja malena snažna obitelj, i znajte da uvijek možete računati na mene. ♥️ I slabi jači smo. Zapamtite to. . Igrom slučaja se potrefilo i da je danas 9.12., a zadatak za 9.12.(tko prati storije zna o čemu pričam) jest da se donira ponešto Zakladi dječje onkologije i hematologije, dakle upravo ovom odjelu, da bi uspjeli izgraditi novi odjel, koji će dušama koje na njemu borave pružiti ono što nemaju, a itekako im treba. Ja bih bila najsretnija da dobiju sve uvjete koje moja ekipa i ja nismo imali. . DJEČJA ONKOLOGIJA REBRO Ksaver 210, 10000 Zagreb HR7323400091110973865 SWIFT: PBZGHR2X Link zaklade: https://www.zdor.hr . Hvala svima, uživajte u danu, i učite od ove gore djece, jer oni su dokaz da se uvijek, ali uvijek nadje neki razlog za osmijeh, ponešto za zahvalnost i vremena za ljubav, kakva god situacija bila.

Posted by Elma Tomić on Понедељак, 09. децембар 2019.

"Čudno mi je da budem ona koja ulazi i izlazi s odeljenja, navikla sam da budem ona sa odeljenja. I u svakome od njih vidim neki deo sebe tokom lečenja. Samo želim ukazati na to koliko ste jaki samim tim što ste izašli na hodnik i pevali bez obzira na sve, a odmah zatim i na svemu što svaki dan prolazite, a samo vi znate što je to", nastavila je.

"Verujte mi, sve ovo jednom postaje juče i čini vas boljim osobama, i koliko god sad nezamislivo bilo, uskoro pevamo negde napolju, slaveći pobedu jednu po jednu. Vi ste moja malena snažna porodica i znajte da uvek možete računati na mene. I slabi jači smo. Zapamtite to. Hvala svima i učite od ove dece, jer oni su dokaz da se uvek, ali uvek nađe neki razlog za osmeh, ponešto za zahvalnost i vremena za ljubav, kakva god situacija bila."

Zapratite nas i na Instagramu!