Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Futurino – idealno mesto za odrastanje na obali Save

Veliki park, blizina reke, brojna dečija igrališta, događaji namenjeni najmlađima tokom cele godine – šta još roditelji mogu da požele kako bi dane provodili u druženju sa decom, pritom ne preskačući nijednu svoju obavezu?

  Izvor: Foto: Promo

Belgrade Waterfront, pored svega navedenog, od skoro nudi još jednu prednost – obdanište u okviru nedavno useljene stambene zgrade BW Vista.

"Futurino" je vrtić koji privlači pažnju već samim enterijerom. U njemu preovladavaju pastelne boje i moderno dizajniran nameštaj. "Montesori" didaktički materijali savršeno se uklapaju u program koji se ovde sprovodi, a koji podstiče dečiju kreativnost, uz uvažavanje individualnih razlika. Kako kažu u "Futurinu", najbolja hrana je domaća hrana, pa se u okviru obdaništa nalazi savremeno opremljena kuhinja, gde se za decu spremaju ukusni, zdravi i sveži obroci. 


Foto: Promo

Još jedna prednost prvog vrtića Belgrade Waterfront-a je i velika terasa idealna za igru na svežem vazduhu. Ispred BW Vista nalazi se dečije igralište sa mekanom podlogom i raznobojnim spravama čijom se upotrebom kod dece poboljšava krupna motorika. 


Foto: Promo

Porodicama sa decom, koje žive u jednoj od tri do sada useljenje zgrade Belgrade Waterfront-a, blizina vrtića predstavlja veliko olakšanje, jer im je dovoljno samo par minuta da dete odvedu ili vrate iz vrtića, a da vreme koje su na taj način uštedeli, provedu u zajedničkoj igri, šetnji ili – maženju.


Foto: Promo

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica