Avantura prelazi sve granice kada se Miki Maus, Mini Maus i ostali drugari iz Diznijevog kraljevstva okupe u predstavi Disney On Ice Čarolija na ledu koja stiže u Beograd od 1. novembra do 3. novembra 2019. i koju gledamo u šest izvođenja u Štark Areni: 

U petak 1. novembra u 19 časova;

U subotu 2. novembra u 11, 15 i 19 časova;

U nedelju 3. novembra u 11 i 17 časova. 

Miki Maus, Mini Maus, Paja Patak i Šilja pripremaju scenu za nastup sa talentovanim klizačkim zvezdama koje učestvuju u spektaklu Disney On Ice Čarolija na ledu. Šou počinje sa Vajanom koja kreće na putovanje prepuno uzbuđenja, sa moćnim polubogom Mauijem, u avanturu spasavanja njenog ostrva, na kom će otkriti svoje poreklo. Budite deo magije uz princeze Anu i Elsu i zabavnog sneška Olafa, dok pevaju zadivljujuće pesme poput "Sad je kraj" i "Na leto". Život je mehurić kada Sebastijan i Tritonove kćeri prave pljusak dok uvode Arijel, Malu sirenu. Upletite se u priču o odlučnoj Zlatokosi i njenom pratiocu Flinu Rajderu, koji u potrazi za svetlosnim lampionima nailaze na grupu grubijana iz gostionice "Žuto pače". Proživite ponovo "Priču drevnu tu" kada se Bel prepusti novim avanturama, a čarobni predmeti, koje poseduje Zver, stupe na scenu kako bi izveli blještavi klizački spektakl, pozivajući publiku da "Budu njihovi gosti". 


Disney On Ice Čarolija na ledu Foto: Promo

Doživite ove nezaboravne, velike i srčane podvige uz celu porodicu kada Disney On Ice Čarolija na ledu stigne u Beograd!

Karte za šou Disney On Ice Čarolija na ledu u prodaji su od 17. aprila. Cene ulaznica razlikuju se u petak i za dane vikenda, a kreću se od 1000 do 4500 dinara i to: 

Za petak 1. novembar, ulaznice se mogu kupiti po ceni od 1000, 1300, 1700, 2200, 2600 i 3750 dinara.

Za predstave koje se izvode u subotu 2. i nedelju 3. novembra, ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 1250, 1500, 1900, 2500, 2900 i 4500 dinara.


Disney On Ice Čarolija na ledu Foto: Promo

Od 1. septembra imamo i specijalne pogodnosti prilikom kupovine – “Porodičnih paketa”: 

*za kupovinu 4 karte ostvarujete popust od 15%

*za kupovinu 3 karte ostvarujete popust od 10%

Popust ne važi za karte u VIP parteru.

I to nije sve! Na prodajnim mestima kompanije Ticket Vision u Štark Areni, Bilet Centru, Domu omladine Beograd i Shopping Centru Ušće, karte možete kupiti na 3 ili 6 mesečnih rata, bez kamate! 

*Važno obaveštenje: Deca uzrasta do 2 godine, koja budu sedela odraslima u krilu, ne moraju da kupe ulaznicu za predstavu.

Rezervacije i informacije o kartama možete dobiti pozivom na broj [+381 11 3340 410]. Za kupovinu i informacije o paketima karata saznajte više na https://www.taramountfilm.com/

Ulaznice za ovaj nezaboravni šou su u prodaji, a mogu se nabaviti OVDE


Disney On Ice Čarolija na ledu Foto: Promo

Yumama vas vodi na šou Disney On Ice Čarolija na ledu!

Dve čitateljke koje prve na Yumaminu Fejsbuk stranicu ili na mail redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje: koje dve pesme pevaju princeze Ana i Elsa i sneško Olaf u šouu Disney On Ice Čarolija na ledu, dobiće po dve karte za Disney On Ice Čarolija na ledu.

Napomena: Pored tačnog odgovora pošaljite nam i sledeće podatke: ime i prezime, mesto stanovanja i kontakt telefon.