Kako meditacija i molitva mogu da pomognu u izlečenju najtežih bolesti? Da li je rak dojke nasledan? Koje su emocije najštetnije za žensko zdravlje? Zašto sam baš ja dobila rak dojke?   Ovo su samo neka od pitanja koja muče svaku ženu obolelu od raka dojke.

Kad žena sazna da je obolela, njena prva reakcija je obično - šok. Međutim, ovo nije trka na sto metara, nju čeka maraton. 

A u toj, maratonskoj trci, pokazuje medicina, više od 90 odsto žena obolelih od raka dojke može da se izlečiti! Šta je za izlečenje potrebno i kako porodica i prijatelji mogu da pomognu, čitajte u specijalnom dodatku novog broja magazina Lepa&Srećna, posvećenom Mesecu borbe protiv raka dojke


Foto: Miloš Nadaždin 

Naši eminentni stručnjaci, ugledni onkolozi, ginekolozi, neuropsihijatri, genetičari, kardiolozi i drugi specijalisti predstavljaju najnovija i najznačajnija saznanja iz oblasti reproduktivnog zdravlja i odgovaraju na glavna pitanja prevencije raka dojke, kao i emocionalnog zdravlja. 

Ovo nisu samo teme koje interesuju žene obolele od karcinoma, već i važni saveti koje treba da usvoji svako kome je neko oboleo od ove bolesti. 

U magazinu pročitajte i potresno svedočenje žene koja je pobedila rak, Dragane Bačanek. "Znala sam da ću dobiti karcinom jer sam to sanjala, a ozdravljenje mi je donelo važnu životnu lekciju", kaže žena koja je dobila ovu pobedu života i ohrabrenje šalje svima na revolucionarnoj naslovnoj strani magazina Lepa &Srećna.