"Na današnji dan, pre pet godina, rodio se Stefan, a rodila sam se ponovo i ja. Ovog puta kao Mama, i ovog puta sam imala mog malenog dečaka da me drži za ruku, da mi spava na grudima, peva i plače sa mnom dok učimo život iznova", bile su reči mame Jelene Đoković povodom rođendana malenog Stefana. 

Emotivna poruka mame ispratila je divan spoj fotografija sa već velikim mališom koji je danas napunio 5 godina. 

"Koliko si samo promena uneo u naše živote mali VELIKI Učitelju. Zahvaljujući tvojoj mudrosti i strpljenju smo i bolji roditelji seki Tari. Zahvaljujuci tebi smo postali prava mala porodica", nastavila je nasmejana mama.

Uz preslatku čestitku svom dečaku, istakla je i divne osobine koje krase ovo maleno biće: "Toliko se brzo menjas, napredujes, i ne vezujes ni za kakve promene vec samo hrabro koracas napred... koliko mudrosti u jednom malom telu, a velikoj duši. Divno moje maleno, hvala ti beskrajno na svakom danu rasta s tobom i uz tebe. Za osmeh, tantrume, ljutnje, zagrljaje, poljupce, 'a što', 'neću', 'ne dam'... hvala beskrajno. Volim te i hvala ti na strpljenju. Rastemo zajedno evo vec pola decenije!"