Riz Viterspun nije samo obična mama. Ona je kul mama!

Iako je sama stručna u korišćenju društvenih mreža, u jednom trenutku je i njoj zatrebala pomoć sa najnovijim platformama. Tada je upitala svog najstarijeg sina Dekona (16) šta je to TikTok.

"Dekone, ovo je jako važno. Dovela sam te ovde jer imam pitanje za tebe", rekla je sinu kroz jedan urnebesan post na društvenoj mreži. Od dečaka se i očekivala reakcija: "Oh, moj bože".

Objasnio je mami da se ova aplikacija koristi za kratke video snimke, na kojim ljudi pevaju ili se kreću uz popularne pesme. 

"Da li bih mogla i ja da koristim TikTok?", upitala je sina, koji je, ne mnogo entuzijastičan, pomogao mami da napravi svoj prvi post.

Njenim prvim koracma dečak nije bio preterano impresioniran, a kasnije joj je pokazao pokrete posle kojih je uz smeh priznao: "Sad već izgledaš stvarno kul".

Pratioci na društvenim mrežama su se zaista oduševili, a mnogi su je upitali da li je ona njega učila da vozi.

"Da, da, počeo je da vozi. Jako je dobar vozač, u stvari je i bolji od mene. Mene uvek ometaju preslatki psi da bukvalno zbog njih zastajem na ulici", rekla je mama Riz.

Zapratite nas i na Instagramu!

View this post on Instagram

U haljini koja je istakla sve njene obline, nasmejana glumica uputila se u obilazak glavnog grada Francuske i to u najlepšem društvu. Ovaj savršeni dvojac prošetao čuvenim trgom Vandom, te plenio poglede svih prolaznika. Eva je za tu priliku odabrala udobnu i toplu odevnu kombinaciju - dugu asimetričnu pletenu haljinu i antilop čizme. Pored savršenog kroja, bež boja je istakla njenu savršenu figuru, a ženstven izgled upotpunile su i velike sunčane naočare. Zaista predivno! Ipak, za poseban sjaj i toplinu kojom zrači, odgovoran je lično on - neodoljivi Santjago koji je sve vreme veselo trčkarao pored svoje MAME. Foto: Profimedia #evalongoria #moda #mamaisin #pariz #parisfashionweek2019 #france #motherslove #fashion #Yumama

A post shared by Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs) on Sep 27, 2019 at 10:42am PDT