Jedan neobičan događaj obeležio je Nedelju mode u Parizu. Naime, na Lorealovoj reviji preslatki poljubac ostao je upamćen među publikom. Ambasadorka Loreala Eva Longorija dobila je poljubac podrške od svog sina Santjaga, kada je prošetala pistom nakon revije.


Foto: Profimedia

Iako smo navikli na zanimljive momente i učešće mališe u maminim obavezama, ovoga puta Santjago je oduševio sve posetioce svojim prisustvom na reviji. Potpuno je ukrao šou o postao glavna atrakcija među pratiocima. 


Foto: Profimedia

Na maminoj reviji, ovaj mališa je nosio belu košuljicu i presladak zeleni džemper sa slovom B na sebi, koje simbolizuje njegovo prezime - Baston. 


Foto: Profimedia

Zapratite nas i na Instagramu!

View this post on Instagram

U haljini koja je istakla sve njene obline, nasmejana glumica uputila se u obilazak glavnog grada Francuske i to u najlepšem društvu. Ovaj savršeni dvojac prošetao čuvenim trgom Vandom, te plenio poglede svih prolaznika. Eva je za tu priliku odabrala udobnu i toplu odevnu kombinaciju - dugu asimetričnu pletenu haljinu i antilop čizme. Pored savršenog kroja, bež boja je istakla njenu savršenu figuru, a ženstven izgled upotpunile su i velike sunčane naočare. Zaista predivno! Ipak, za poseban sjaj i toplinu kojom zrači, odgovoran je lično on - neodoljivi Santjago koji je sve vreme veselo trčkarao pored svoje MAME. Foto: Profimedia #evalongoria #moda #mamaisin #pariz #parisfashionweek2019 #france #motherslove #fashion #Yumama

A post shared by Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs) on Sep 27, 2019 at 10:42am PDT