Loren Midlton (24) iz Lidsa je u 26. nedelji trudnoće prilikom odlaska u toalet osetila da joj je vodenjak pukao. Hitno je dovedena u bolnicu, ali porođaj nije usledio!

Naime, lekari su, zabrinuti za bebu budući da je porođaj počeo tako rano, doneli vrlo neuobičajenu odluku - da odlože porođaj koliko god to bude moguće.

- Bila sam u potpunom šoku i ukočena od straha. Znala sam čim mi je pukao vodenjak da to znači da je beba u opasnosti. Tri dana sam provela u bolnici, a potom su me poslali kući - kaže Loren, majka dvoje dece.

Od kada su je poslali kući, morala je da se vraća u bolnicu na preglede koji su se odvijali dva puta nedeljno.

- Bilo je neverovatno stresno i ja sam bila u velikom strahu zbog bebe. Tako smo gurali do 34. nedelje i sve je delovalo u redu pa su lekari odlučili da će me poroditi u 37. nedelji. Međutim, već za nedelju dana od pregleda, dobila sam kontrakcije i hitno sam odvedena u bolnicu - priseća se majka.

Posted by Lauren Middleton on Петак, 18. октобар 2019.

- Porođaj je bio neverovatno traumatičan i bolan. Konačno, kad sam se porodila, usledila je noćna mora, jer moj mali Arči nije disao. Prvo su mu dijagnostikovali upalu pluća, a onda i sepsu. U jednom trenutku nije se znalo da li će uopšte preživeti - priseća se Loren.

Međutim, na svu sreću, brza reakcija i antibiotici urodili su plodom i nedavno je Arči prvi put posle mnogo vremena konačno pušten iz bolnice kući, gde sada u njemu uživaju mama i tata, kao i starija sestra Rubi (3).

Posted by Lauren Middleton on Уторак, 29. октобар 2019.
Zapratite nas i na Instagramu!