Ima li lepšeg osećaja od prvog rođendana vašeg mezimca? 

"Kada se ovo dogodilo? Imam jednogodišnjaka. Više nije beba, sada je dete", bile su reči preponosne mame Eve Longorije, koja je tokom proteklog vikenda proslavila rođendan svog sina Santjaga. 

Uz preslatku fotografiju sa dečakom, mama je iskreno govorila o svojim emocijama i nestvarnoj ljubavi prema ovom malenom stvorenju.

"Protekla godina mi je bila najbolja godina u životu. Imati ovu divnu dušu da te budi svakog jutra i uspava svake večeri je potpuno magično. Svaki kikot, svaki osmeh na tvom licu je čista radost! Hvala ti što si me izabrao da ti budem mama! Volim te, ljubavi moja! Srećan rođendan, Santi!"

Neizmernu radost zbog ove ljubavi mama je morala da podeli sa svojim pratiocima. 

Tako je mališa dobio predivan poklon koji bi svako dete poželelo - odlazak u Diznilend. Osmesi na licima mame i Santija dovoljno govore o radosti tokom ovog divnog dana. 


Foto: Profimedia

Mama je priredila i zabavu za malenog Santija, a svim ljudima koji su učestvovali u proslavi ovog važnog dana za porodicu Baston bila je neizmerno zahvalna. 

Ovaj divan dan posvećen uvek nasmejanom mališi postaće prava uspomena i divno sećanje na, kako već mama Eva kaže, najlepšu godinu njenog života. Jer, svaka od nas će razumeti i potpuno se složiti sa time da lepši blagoslov od deteta ne postoji.