Na ovogodišnjem, petom Beogradskom manifestu, festivalu manifestacija, destinacija i degustacija, u okviru dečije zone, naš portal imaće svoj štand, gde će biti organizovane aktivnosti za trudnice, ali i radionice za najmlađe.

Upoznajte vuka koji je ispao iz knjige i žudeo da se vrati gde mu je mesto. Ali je ispalo da odjednom nigde ne pripada. Šta radimo kad se osećamo kao vuk?

Odgovore na ova pitanja otkrijte u subotu, 25. maja od 15 časova kada će biti organizovana Čitalačka radionica, koju će voditi saradnica portala Yumama.com, Tanja Lebović Zečević iz izdavačke kuće ProPolisbooks

Radionica je namenjena mališanima od 4 do 8 godina, ali dobrodošli su i svi mlađi i stariji, jer je zabava zagarantovana!

Istog dana, od 16:30 časova na štanduYumame biće organizovan čas joge za trudnice. Čas će držati Nataša Borota, babica, sertifikovani instruktor Hatha i Prenatal joge i osnivač uduženja Volim Jogu - Joga za trudnice i mame, kao i škole za trudnice Azbuka Roditeljstva. 

Pozivamo sve zainteresovane trudnice koje žele da posete čas joge da se nam se jave na mail redakcija@yumama.com ili u inboks Yumamine Fejsbuk stranice, ponesu sa sobom prostirku, i dođu na opušteno i korisno druženje u prirodi! Za naše drage trudnice spremili smo i nagrade.

Pozivamo roditelje da dovedu svoje klince i klinceze kod nas na štand i da svi zajedno uživamo u vikendu!

Posetite štand Yumama.com na Beogradskom manifestu!

Foto: Promo