Glumica koja neprestano seni svojim izgledom na crvenom tepihu ovoga puta je napravila potpuni hit. 

S obzirom na to da je Eva Longorija postala mama prošle godine, ona se trudi da svaki momenat u životu posveti svom sinu, bez obzira u kakvoj se prilici nalazi. Mališa je uveliko postao učesnik maminih snimanja, a kao pravi mali asistent uživao i u odmorima i raznoraznim druženjima. 

Ovoga puta, mama je rešila da, uprkos pravilima Kanskog festivala, prošeta crvenim tepihom u društvu svog supruga i deteta. Da, mali Santi je sa svojih 11 meseci već uspeo da zakorači na crveni tepih.

Mališa je bio prava zvezda večeri, a definitivno je, barem što se nas tiče, poneo titulu najlepše obučenog posetioca.

Santi je bio obučen identično kao njegov tata Pepe Baston. Sa osmehom je nosio preslatko crno odelo i leptir-mašnu. Ni mama nije zakazala sa svojom potpuno zatvorenom svetlucavom haljinom. 

Svedeni, a svečani i sa stilom, Bastonovi su definitivno zasenili javnost svojom pojavom. Ne sumnjamo da su i sami uživali, s obzirom na osmehe koje su sve troje imali na licima.

U našoj galeriji možete pogledati fotografije preslatke porodice na crvenom tepihu.

Poznata glumica je i ovoga puta zasenila sve na crvenom tepihu, samo ovoga puta to nije bilo zbog perfektnog izgleda, već zbog pratnje malenog Santija.