Prvi zubi najčešće niču između šestog i devetog meseca, a verovatno ste već čuli iz priča kako je taj proces za bebe bolan i iscrpljujući. 

Iako nakon mlečnih zuba dolaze oni stalni njihov značaj ne sme da se zanemari. Značaj mlečnih zuba je višestruk. Osim što čuvaju mesto za mlečne zube, oni potpomažu normalan rast i razvoj vilice, omogućavaju žvakanje, ali i učestvuju u stvaranju glasova i razvoju jasnog govora. Mlečni zubi značajni su i za estetski izgled lica. 

U vreme kada zubi niču kod beba sluznica u ustima postaje osetljiva, bolna i lako ranjiva. Zub prolazeći kroz kost na putu prema površini desni, pritiska živac, te izaziva svrab, koji tera vaše dete da u usta stavlja igračke, prste i sve drugo što mu se nađe na putu. 

Ukoliko se pitate kako da ovaj bolni proces olakšate vašoj deci, imamo sjajan i 100 odsto prirodan predlog za vas. 

Bebident je 100% prirodno ulje, namenjeno bebama i deci uzrasta do šest godina, sastavljeno od delova biljaka koje rastu na našim prostorima. Osim što efikasno otklanja bol nastao prilikom izlaska mlečnih zuba, umiruje kožu i sluzokožu, smiruje upalne procese desni i deluje antibakterijski. Takođe, neguje mlečne zube i preventivno deluje protiv stvaranja kamenca i karijesa. Možete da ga poručite OVDE po ceni od 2.000 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.


Foto: Promo

Bebident je blagog, prirodnog ukusa, te stoga ne prouzrokuje nikakve nus pojave ukoliko dođe do slučajnog gutanja prilikom nanošenja ulja. Ne sadrži alkohol, pa ne iritira sluzokožu usta i usne šupljine. Ulje rešava i problem sa aftama. 


Foto: Promo

NAČIN UPOTREBE

Nekoliko kapi Bebident ulja nakapa se između palca i kažiprsta, zatim se lagano i blago utrlja u bebine desni. Tretman je potrebno ponoviti dva puta u toku dana, a nakon tretmana nije poželjno da dete pije i jede deset minuta. Na isti način upotrebljava se i kod nešto starije dece do 6 godina. 

Bebident je na bazi mente, matičnjaka, podubice i nevena. Možete odmah da ga poručite OVDE po ceni od 2.000 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.


Foto: Promo

Proizvod je prošao kroz analizu akreditovane labaratorije za istraživanje i ispitivanje Anahem (Beograd), a odobren je i od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama pronaći ćete pritiskom OVDE.