Nakon teške trudnoće i porođaja, Džesika Simpson se polako vraća svakodnevnom životu. Prošlo je sedam nedelja otkako su ona i suprug Erik Džonson dočekali svoju devojčicu Birdie Mej, čijih je nekoliko fotografija Džesika rado podelila sa svojim fanovima.

Sada je na svom Instagram profilu ova tridesetosmogodišnjakinja objavila fotografiju na kojoj se u sportskoj odeći isteže, i njome dala do znanja da je to sve od sportskih aktivnosti što trenutno može, s obzirom na to da se porodila na carski rez. 

Објава коју дели Jessica Simpson (@jessicasimpson) дана 9. Мај 2019. у 11:49 PDT

"Sve što mogu jeste da se ispružim. Ovo su prave radosti nakon porođaja", napisala je Simpson, pa se požalila kako mora nositi steznik. Ubrzo su krenuli komentari podrške. 

"Samo napred! Hvala ti što si oduvek stvarna žena", komentarisala je jedna pratiteljka. 

"Obožavam tvoju iskrenost", dodao je drugi. 

"Ako ništa drugo, članci su ti se vratili. Period nakon porođaja nije lagan, ali mi uopšte ne sumnjamo u tebe", poručio joj je jedan od obožavatelja, pritom misleći na problem s otečenim nogama s kojim se borila u vreme trudnoće. 

U nedavnom intervjuu pjevačica je iskreno ispričala kako se snalazi u ulozi majke troje dece.

"Troje je definitivno izazov. Paziti na to da svim troma dajemo jednaku količinu pažnje. Sada je to više od posla s punim radnim vremenom", priznala je Džesika, koja uz Birdi ima i sedmogodišnju ćerku Maksvel Dru i petogodišnjeg sina Ejsa Nuta.