Dženifer Lopez je svoj talenat prenela i na svoje najmlađe. Poznata pevačka i glumačka zvezda je na svom Jutjub kanalu podelila snimak "iza kulisa", na kom izvodi vokalnu vežbu sa svojom jedanaestogodišnjom ćerkom Emi. Pauzu između snimanja filma "Štreberi i prvog izvođenja svoje numere "Medicine" uživo, Džej Lo je provela sa svojom ćerkom uz klavir i devojčicino izvođenje pesme Ališe Kiz.

"Izvodiš je u originalnom tonalitetu, zar ne?", upitala je mama ćerku uz ohrabrenje da nastavi. Emi je počela malo stidljivo, ali je ubrzo dobila samopouzdanje uz maminu podršku. Nakon odličnog izvođenja , zagrlila je mamu dok su joj ostali aplaudirali. "Trebalo bi da je povedemo da izvede nešto na našoj turneji", bile su Dženiferine reči. Možda se i njen brat blizanac Maks pridruži u pozadini u plesnom performansu, s obzirom na već poznate talente dečaka.

Uz roditelje Džej Lo i Marka Entonija, uopšte ne čudi što mališani imaju sposobnosti poput pravih zvezda. Ovim videom mama je pokazala kako izgleda jedan običan vikend, prepun nežnosti i uživanja.