Srećno dete je prva knjiga iz čuvene edicije "Mudar roditelj". Autorka Hedvig Montgomeri, psiholog s višedecenijskim iskustvom, i sama mama, predlaže sedam jednostavnih koraka uz pomoć kojih ćete razviti srećnu i zdravu vezu s detetom i od njega stvoriti ličnost spremnu da se na pravi način suoči sa svim onim što život donosi. Kao što autorka kaže, ne postoje savršeni roditelji, već samo oni koji su iz sopstvenih grešaka i iskustava nešto naučili.

Kada dobijete dete, život vam se iz korena promeni i krećete u uzbudljivu avanturu. Srećni ste zbog svoje nove uloge, ali i uplašeni. Mnoge stvari se, kao što i pretpostavljate, neće odvijati onako kako ste zamislili. Od vas se očekuje da budete mudri, hrabri i da znate apsolutno sve. Priručnik Mudar roditelj – srećno dete, koji je objavilo Vulkan izdavaštvo, nudi odgovore na mnoga pitanja: kako da vaše dete bude srećno, kako da izgradite međusobno poverenje, ali i da pripremite dete za tužne situacije, koje su neizbežne. Izuzetno napisan i osmišljen priručnik, uz mnoštvo korisnih saveta, bez sumnje će vam pomoći da na najbolji način obavljate najbitniju životnu ulogu – ulogu roditelja.

Hedvig Montgomeri rođena je u Oslu. Više od dvadeset godina bavi se privatnom praksom i pomaže roditeljima i deci da se bolje povežu, steknu poverenje jedni u druge i razviju harmoničan odnos.

Yumama vas nagrađuje

Prvih pet mama koje na mejl: redakcija@yumama.com ili u Inboks Yumamine FB stranice pošalju tačan odgovor na pitanje: kako se zove autorka knjige 'Mudar roditelj – srećno dete'?, dobiće po primerak knjige. Pored odgovora pošaljite nam i Vaše ime i prezime i kontakt telefon.

NAPOMENA: Dobitnice će poklone moći da preuzmu od 6. do 10.maja, u periodu od 9 do 17h, na adresi Vlajkovićeva 8, Beograd.