Na šestom po redu Vikendu beba, dece i trudnica koji je 21. i 22. aprila održan u u centralnom atrijumu SC "Delta City" u Beogradu, stručne saradnice sajta Yumama rešavale su brojne dileme roditelja i budućih mama u Srbiji.

Koje su faze u pojavi prve reči? Kako stimulisati dete da progovori? Zašto je važno na vreme doći kod logopeda? Dr Nataša Čabarkapa razgovarala je sa roditeljima o problemima prilikom progovaranja kod dece i dala odgovore na sva druga pitanja koja su prisutne mame tom prilikom postavile.


Dr Nataša Čabarkapa održala je predavanje na temu pravilnog progovaranja

Naša stručna saradnica Bojana Bogojević, diplomirani pravnik, pričala je o veoma aktuelnim pravnim problemima koja se tiču budućih mama. Tako su trudnice imale priliku da čuju sve o primeni novog zakona o obračunu naknade za vreme trudničkog bolovanja, ali i o pravima trudnica i mama na temu otvaranja porodiljskog odsustva i novčane socijalne pomoći.


Bojana Bogojević, diplomirani pravnik sa položenim pravosudnim ispitom, odgovarala je na pitanja prisutnih trudnica i mama

O manifestaciji:

"Vikend beba, dece i trudnica" se tradicionalno održava dva puta godišnje i predstavlja idealnu priliku za upoznavanje trudnica, roditelja i mališana sa proizvodima i uslugama koji su dostupni na našem tržištu. Namenjen je svim roditeljima koji žele da se upoznaju sa vrhunskim brendovima, koji svojim proizvodima i uslugama pomažu i olakšavaju podizanje dece. Na Vikendu beba, dece i trudnica, posetioce očekuju fantastični popusti, promocije, degustacija proizvoda i pokloni.