Od porođaja je prošlo deset meseci, a Eva je već uspela da steše figuru i vrati devojačku liniju, čime se pohvalila i na svom Instagram profilu.

Naime, ona je sa fanovima podelila fotografiju sa odmora na kojoj pozira u minijaturnom crvenom bikiniju, a na kojoj vidimo da je telo ponovo izvajala do perfekcije. Ova objava je prikupila ogroman broj lajkova, ali i komentara, a javila se i Viktorija Bekam, koja je inače bliska Evina prijateljica.

Објава коју дели Eva Longoria Baston (@evalongoria) дана 22. Апр 2019. у 10:56 PDT

"Izgledaš odlično", napisala joj je Viktorija, a mi moramo da se složimo sa njom. Inače, podsetimo se, pre samo nekoliko meseci Eva se suočila sa ogromnim brojem kritika na račun toga što nije uspela da "dotera" liniju i skine nagomilane kilograme odmah posle porođaja.

Negativni komentari su išli dotle da su joj na društvenim mrežama poručivali da je "prase" i da je "kratka i debela", ali se glumica dostojanstveno nosila sa tim i nije se oglašavala, sem ponekom fotografijom sa vremena na vreme i snimkom iz teretane, jasno svima stavivši do znanja da polako, ali sigurno radi na tome da se steše.

"Stvarno sam želela da dam svom telu vreme da se prilagodi vremenu posle trudnoće. Znate - dobila sam dete! Moje telo je stvorilo ljudski život, tako da stvarno nisam žurila da se vratim u formu", istakla je Eva pre par meseci, i dodala:

"Sada vežbam i gledam šta jedem. Polako se vraćam u taj ritam. Još uvek volim jogu, radim sa težinama u teretani, trči, praktikujem pilates... Rotiram sve te stvari. Dijeta i fitines su deo moje svakodnevice", zaključila je ova holivudska diva.

A trud se svakako isplatio - izgleda bolje nego ikada!

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Baby at the beach!

Објава коју дели Eva Longoria Baston (@evalongoria) дана 23. Апр 2019. у 1:43 PDT