Birati odeću za mališane je lep, ali i veoma zahtevan zadatak. Potrebno je ispuniti mnogo uslova - da bude moderna, kul i neodoljiva, ali i udobna, praktična i, pre svega, sašivena od prirodnih materijala. Naravno, i finansije su važan faktor pri izboru, jer cena mora da bude 'prihvatljiva'.

Kako bi olakšala posao svim mamama, modna kuća H&M napravila je novu kolekciju za decu (od rođenja do 14+ godina), koja upravo zadovoljava sve ove zahteve.

U dobro skrojenoj odeći mališani mogu lako i nesmetano da se kreću, a zahvaljujući pažljivo odabranim dezenima, njihova neodoljivost dok obavljaju neki 'ozbiljan' posao, još više dolazi do izražaja.

Veselih boja, sa cvetnim motivima ili sa mornarskim prugama... u modelima nove H&M kolekcije za decu, gde god se nalazilo, vaše dete će nositi dah mora i leta na sebi.

Ono što je mamama posebno važno, materijali su kvalitetni i zadržavaju formu i nakon više pranja, tako da su veoma isplativi.

I ne samo to, roditelje na kasi očekuje popust od 20 odsto za svaku kupovinu veću od 2.800 dinara! 

Pogledajte u galeriji neke od neodoljivih modnih kombinacija koje možete da izaberete za svoje dete i otkrijte neverovatne popuste!

Odeća u kojoj klinci izgledaju neviđeno kul, čak i kada trčkaraju po igralištu ili su do kolena u pesku i prašini.