Sve (buduće) mame i tate koje imaju pravne dileme ili pitanja u vezi sa pravilnim razvojem govora svog mališana, odgovore mogu da pronađu na stručnim predavanjima koja će se održati 20. i 21. aprila, u okviru šestog po redu Vikenda beba, dece i trudnica u centralnom atrijumu SC "Delta City".

U subotu, od 10:30 do 11:30 prisutni roditelji će imati priliku da čuju predavanje na temu "Progovaranje - koje su faze u pojavi prve reči, kako stimulisati dete da progovori i zašto je važno na vreme doći kod logopeda", koje će održati dr Nataša Čabarkapa, logoped.

U istom terminu u nedelju, diplomirana pravnica Bojana Bogojević će razgovarati sa trudnicama i mamama o najčešćim pravnim dilemama, koje se tiču trudničkog bolovanja, porodiljskog odsustva i novčane socijalne pomoći.

Svi zainteresovani će imati prilikom da nakon ovih predavanja postave pitanja stručnim saradnicama sajta Yumama, kako bi dobili konkretne i proverene informacije u vezi sa problemima koji ih muče.

O manifestaciji

"Vikend beba, dece i trudnica" se tradicionalno održava dva puta godišnje i predstavlja idealnu priliku za upoznavanje trudnica, roditelja i mališana sa proizvodima i uslugama koji su dostupni na našem tržištu. Namenjen je svim roditeljima koji žele da se upoznaju sa vrhunskim brendovima, koji svojim proizvodima i uslugama pomažu i olakšavaju podizanje dece. Na Vikendu beba, dece i trudnica, posetioce očekuju fantastični popusti, promocije, degustacija proizvoda i pokloni.

Edukativni program na 6. Vikendu beba, dece i trudnica podržaće Udruženja patronažnih sestara i babica Srbije, demonstacijom prve nege novorođenčeta i škole za trudnice i roditelje.

Svaka trudnica dobiće spisak potrebnih stvari za porodilište, spisak prve kupovine i poklone.

Manifestacija će pored edukativnog dela, sadržati i bogat zabavni program za bebe i mališane. Nagradne igre i pokloni za bebe, zabava sa animatorima i klovnovima, baletske i plesne škole, pozorišta za decu i sportske aktivnosti.