Brojni fanovi Ane Kokić koji su oduvek bili uz nju, pa i u teškim trenucima kada se početkom ove godine sporazumno razvela od Nikole Rađena, rado čitaju vesti o omiljenoj pevačici. Par je ostao u dobrim odnosima, a komunikaciju neguju najpre zbog dve ćerkice koje imaju.

"Ja sam dobro. Da li je prošao težak period?! Jeste bio težak, ali možda ne toliko koliko sam očekivala... Jednostavno, dobra komunikacija je ostala tu, mi smo i dalje ostali u dobrim odnosima i onda je to na neki način olakšalo i da ja funkcionišem dalje, kao i on. Sve je okej", kaže Ana na početku razgovora.

Na pitanje koliko je teško bilo objasniti Nini i Tei da mama i tata više nisu zajedno, pevačica odmah odgovara:

"Kako možete deci da objasnite?! Morate da budete iskreni, zato što deca sve osete. Svaka gluma je loša gluma, ne treba ih lagati. Ja sam njih uvek gledala kao odrasle i ravnopravne sa nama, tako da nisam želela nikakve bajke da im pričam, uvijanja u šareni papir. Direktno, jednostavno... Daš im odgovor na svako pitanje", iskrena je pop-folk pevačica.

Iako nastupa svakog vikenda, Ana se trudi da što više vremena provodi sa svojim mezimicama, te da imaju razne aktivnosti.

"Ja najviše vikendom radim, a preko nedelje, osim ako nemam snimanja, kod kuće sam ceo dan sa devojčicama. Zavisi da li imamo neke aktivnosti, ili smo kod kuće, ali smo uvek zajedno. Oduvek sam se trudila da lepo provodimo vreme", kaže Ana, koju su mediji nedavno uslikali sa ćerkama tokom igre u parku.

Mnogi su primetili i da je pevačica izgubila kilograme.

"Ja sam uvek na nekoj dijeti, pogotovo kada se bliži leto", završava kroz smeh Ana.

Razveli se nakon 10 godina braka

Ana i Nikola su se ove godine, na Božić, razveli nakon 10 godina braka. Budući da je Nikola Rađen zbog vaterpola koji igra u Rusiji proteklih godina živeo u ovoj zemlji, Ana je brinula o njihove dve ćerke. Na samom početku godine, Nikola je došao u Srbiju i par se odmah dogovorio da se sporazumno razvedu.

Ana Kokić i Nikola Rađen papire za razvod braka morali su da potpišu baš na Božić, s obzirom na to da je Nikola sedmog uveče imao let za Moskvu, a odmah nakon odlaska kod advokata i razgovora sa ćerkama, vaterpolista se spakovao i otišao za Rusiju, dok je Ana ostala sa naslednicama u Beogradu.