"Srećan rođendan, bebo moja! Prva ljubavi moja! Voli te mama! Uvek, zauvek da si mi srećna!" reči su koje je Nataša Bekvalac napisala u opisu videa koji je podelila povodom Haninog rođendana.

Natašina starija ćerka, koju je dobila u braku sa Danilom Ikodinovićem, napunila je dvanaest godina, a kako to obično biva u tom periodu, najvažnije na proslavi bilo je - društvo!

Na snimku, se čuje rođendanska pesma, dok divna Hana duva svećice na torti, a onda i brzo traži drugarice. Kada se svako od nas vrati u svoj tinejdžerski period, shvatiće da je Hana "jedva preživela taj blam" :), posebno kada je došla da je ljubi mama! Ali Nataša je uspešno 'ulovila' ćerku bar za jedn poljubac, pre nego što je ostavila da uživa sa društvom.

Za Natašu je ovaj period godine pravo vreme slavlja, i to onih najvažnijih - datuma kada su joj se rodile ćerke. Zbog toga su kod nje još uvek sveži utisci sa Katjine prve žurke koju je organizovala pre nešto manje od mesec dana, te je poznata mama podelila sa svojim pratiocima one najslađe detalje sa proslave.