Jelena Đoković mnogo pažnje ulaže u vaspitanje svoje dece, sina Stefana i kćerke Tare. Supruga najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića neretko ističe da je porodica njen oslonac, koja joj daje podstrek da, pored brojnih obaveza, uvek bude korak dalje i da je tajna njenog skladnog porodičnog života u njihovoj neizmernoj ljubavi.

Obaveze oko magazina, fondacije, njene internet stranice nisu je omele u osnovnoj životnoj misiji – da svojim mališanima bude najjači oslonac. Zato i ne čudi što je njen Instagram profil prepun fotografija i snimaka gde se može videti ogromna predanost mlade i uspešne supruge i majke.

Najnovijom objavom, koja pokazuje kako je protekla prva poseta zubaru njenog sinčića Stefana, Jelena je pobudila, pomalo nostalgična, sećanja na svoje detinjstvo, pažnju ali i poštovanje svojih pratilaca na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

Uspešno obavljena prva poseta zubaru a Stefan je bio pravi heroj! Kao mama sam očekivala sve naopako, ali on me je po milioniti put iznenadio. Naravno, pripremali smo se za posetu danima, i tog popodneva smo proveli 4h samo baveći se mojim detinjstvom i mojim iskustvima - vodila sam ga u moju osnovnu školu, pa u moj vrtić, pa i kod moje zubarke kod koje i dan danas idem sve sa ciljem da sedne u stolicu i dozvoli da mu pogledaju zubiće. A čak su uspeli da mu poprave dva! U tom procesu sam se 3 puta presvukla - ja, ne Stefan :) #misijauspešna #ponosnamama ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ We got the first dentist visit done and Stefan was a superhero! As a mother, I expected all sorts of crazy, but he did so well. I mean, a lot of storytelling was needed to keep him occupied - tales from my primary school, my kindergarten and then to my own dentist - all to ensure he would sit in that chair and allow his teeth to be fixed. He loved it! Probably because it didn't hurt much and because my dentists are superheroes too. Anyhow, we are going back again because there is more work to be done, but this time this momma will probably not need to change 3 tshirts in the process #mondaymotivation

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Mar 11, 2019 at 8:42am PDT

"Uspešno obavljena prva poseta zubaru, a Stefan je bio pravi heroj! Kao mama sam očekivala sve naopako, ali on me je po milioniti put iznenadio. Naravno, pripremali smo se za posetu danima, i tog popodneva smo proveli 4 sata samo baveći se mojim detinjstvom i mojim iskustvima – vodila sam ga u moju osnovnu školu, pa u moj vrtić, pa i kod moje zubarke kod koje i dan danas idem sve sa ciljem da sedne u stolicu i dozvoli da mu pogledaju zubiće. A čak su uspeli da mu poprave dva! U tom procesu sam se 3 puta presvukla – ja, ne Stefan. Ponosna mama. Misija uspešna", napisala je supruga tenisera na svom Instagram profilu, otkrivši brigu koju je osećala, ali i beskrajnu ljubav, kojom obasipa svoju decu.