Pevačica Danijela Karić i njen sadašnji partner Ivan Mileusnić očekuju svoje prvo zajedničko dete. Muzički par je pre samo nekoliko dana objavio ovu lepu vest, a sada su sa prijateljima i fanovima podelili još jedan dragoceni trenutak.

Naime, Danijela i Ivan su otkrili da li će uskoro postati roditelji dečaka ili devojčice i to na neobičan način - bušenjem velikog balona na kome je pisalo "bata ili seka".

Poznati koreograf, kome je ovo prvo dete, na svom Instagram profilu je objavio video na kome su zabeleženi ovi divni trenuci uzbuđenja.

"Mislim da je ovaj trenutak bio jedan od najvećih uzbuđenja u mom životu. Ova trema i ovaj osećaj u stomaku ne može da se opiše. Najlepša nervoza ikada", napisao je budući tata. "Moj najveći san postaje java!!! Još uvek nisam svestan sveukupne sreće koja me zadesila. Pre svega, hvala Tebi ljubavi @danijelakaric koja me voliš najlepše na svetu i koja svaku moju želju pretvoriš u realnost. Hvala ti za ovaj moj najveći san. Ovo je moj najveći i najvredniji poklon u životu", dodao je presrećni Ivan.  


Foto: Damir Dervišagić

Buduća mama Danijela Karić, koja je sa bivšim suprugom, fudbalskim menadžerom Nikolom Martaćem, ima dvoje dece - jedanaestogodišnjeg Filipa i devetogodišnju Moniku, takođe je objavila ovaj prelepi video, uz poruku: "Snovi se ostvaruju".

Veliki broj domaćih poznatih ličnosti je prokomentarisao objave poznatog para i čestitato dolazak novog člana porodice.