Kejt Midlton i princ Vilijam juče su otputovali u službenu posetu Severnoj Irskoj.

Ceo dan su proveli u obavljanju dužnosti, ali su se usput i odlično zabavili. Vojvotkinja od Kembridža je čitav dan blistala, i pokazala tri odlična modna izdanja.

Za početak, kraljevski par je stigao u Irsku u velikom stilu, a za put je Kejt odabrala upečatljiv crveni kaput i udobne crne gležnjače sa srednje visokom potpeticom.

Masa ljudi se okupila da pozdravi vojvodu i vojvotkinju od Kembridža, a nasmejana Kejt je kao i obično veselo ćaskala sa svima i prihvatala bukete cveća.

Nakon dočeka, Kejt i Vilijam su se zaputili u kamp za omladinu Roskor, gde su se ludo zabavili ljuljajući se na ljuljaškama napravljenim od gume, hodanju po gredi, a zatim i u vožnji kanuom, streličarstvu i postavljanju šatora u prirodi.

Nakon toga, na red je došla poseta Irskom fudbalskom savezu, gde su se vojvoda i vojvotkinja družili sa mladim i malim sportistima.

Za tu priliku, Kejt se presvukla u pantalone i džemper, da bi na kraju štikle zamenila patikama, izašla na teren i zaigrala fudbal sa okupljenom decom, ali i Vilijamom.

Atmosfera je probudila dete i u budućem kralju, pa se i Vilijam latio fudbalske lopte, na oduševljenje okupljenih dečaka.

I kada je palo veče, tu nije bio kraj dnevnog rasporeda omiljenog britanskog para. Kraj dana obeležili su u glamuroznom stilu - posetom koncertnoj dvorani Empire Music Hall u Belfastu.

Prelepa vojvotkinja je za ovu priliku odabrala svetlucavu haljinu sa potpisom italijanske modne kuće Missoni. Vojvotkinja je blistala u plavičastoj plisiranoj toaleti sa širokim rukavima, uz koju je uklopila salonke i torbicu u nežnoj nijansi bež boje.

Vilijam je izašao na pozornicu i održao govor, a kasnije su zajedno zabavili isprobavajući kako rade točilice za pivo i uživali u razgovoru sa okupljenima.

Pogledajte u galeriji kako je poseta izgledala i uverite se da i mame i tate (čak i oni iz "uštogljene" kraljevske porodice) umeju i te kako da se zabavljaju:

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža otputovali su u službenu posetu Severnoj Irskoj, tokom koje je Kejt u samo jednom danu promelia tri odevne kombinacije i svaku upotpunila najvažnijim aksesoarom - osmehom!