Paradajz sos
Paradajz sos je nešto što ljudi kupuju "na veliko" pogotovo kada je na nekom lepom sniženju, a često je potreban u kuhinji. Međutim, kada ga otvorite nikako ne treba da ga držite u špajzu ili ostavi. Stručnjaci za hranu tvrde kako je paradajz sos nekada bio bezbedan u špajzu, gde se i držao ranije, ali kako proizvođači hrane sada žele da njihovi proizvodi budu što zdraviji oni izbagavaju mnoge dodatke koji produžuju rok trajanja, između ostalog i so.
Banane
Kako se ne bi pokvarile banane ipak držite u frižideru pre nego što ih pojedete. Iako kora dobije braon boju one su i dalje dobre za jelo iznutra.
Nastavak teksta pročitajte na portalu Stil.
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna