Bojana Barović je jedna od onih žena koje sa lakoćom i puno lepote prolaze kroz trudnoću. Tako je bilo prvi put, kada je pre dve godine nosila ćerkicu Leonu, a tako je i sada, drugi put kada će na svet doneti drugo dete - dečaka.

"Ništa se nije promenilo sa drugom trudnoćom, samo mi je sada bilo malo teže. Imala sam malo više problema sa mučninama, međutim sad se i to regulisalo, tako da sam ušla u drugo tromesečje i sve je u redu. I dalje nisam zahtevna, volim da sam samostalna u životu. Ne volim da zavisim ni od koga, mene to jednostavno nervira i nisam to ja - tako funkcionišem. Sada još imam i dete i volim kada mogu s njom da se organizujem, da odem na put ili bilo šta. Mislim da žene ne bi trebalo u toj situaciji da budu razmažene, to je malo stvar psihe", izjavila je Bojana za Blic pre nekoliko nedelja.

Po profesiji manekenka, ne čudi što uživa u fotografisanju, samo što sada njen profil, umesto modnih, ispunjavaju majčinske fotografije pune topline i nežnosti. Baš takva je i poslednja koju je objavila, na kojoj njena ćerkica "grli batu" u stomaku, a u opisu fotografije piše: "Čista ljubav", uz heštegove #36weekspregnant, odnosno #36nedeljatrudnoće.

Posebnu emociju nose i fotografije ove mame sa duhovitim porukama, koje istovremeno nasmeju i razneže. "Nadam da će ovoliko da ga voli i kad dođe...", napisala je Bojana u opisu fotografije na kojoj Leona grli stomak, aludirajući na eventualnu buduću ljubomoru starije sestre.