Samo u Cineplexx bioskopima u Beogradu mališani će imati priliku da reprizno pogledaju "Grinča", da se podsete avantura Drakuline porodice u nastavku animacije "Hotel Transilvanija" i brojnim drugim filmovima i to po specijalnoj ceni karte od 250 din za sve 2D projekcije i 370 din za 3D filmove.

Bioskopi Cineplexx u Nišu i Kragujevacu obradovaće posetioce sniženim cenama od 180 dinara za 2D i 280 dinara za 3D projekcije. Kako bi uživali u repriznim filmovima ili sniženim cenama ulaznicama, potrebno je da budete član Cineplexx Porodičnog film kluba, lojalti programa u kojem je članstvo besplatno za svu decu do 14. godine i koji donosi niz pogodnosti.

Za sve starije od 14 godina, tu je Cineplexx bonus klub, čiji članovi pored snižene cene karte za filmove sa repertoara dečijeg festivala očekuje i mogućnost online kupovine ulaznica i pregršt pogodnosti.

Tokom trajanja manifestacije, pored odličnog filmskog programa, svakog dana posetioci će uživati mu različitim aktivacijama u svim bioskopima Cineplexx u Srbiji. Najmlađi će moći da učestvuju u kreativnim radionicama i specijalnom programu pripremljenom samo za njih.

Pored Grinča i Drakule, pogledajte junake fantastičnih filmova, koji nam se vraćaju na veliko platno: "Koko", "Pčelica Maja", "Neviđeni 2", "Zec Petar", "Ferdinand", "Tajne avanture mačaka", "Čarobni princ" ...

Vidimo se na pravom dečijem prazniku u svim bioskopima Cineplexx!

Yumama vas vodi u bioskop!

Prvih šest čitateljki koje na mejl: redakcija@yumama.com ili u inbox Yumamine FB stranice pošalju tačan odgovor na pitanje: Koji animirani filmovi će biti prikazani na Festivalu dečijeg filma? (navesti bar tri), dobiće po 2 karte za jedan od sledećih filmova (sve projekcije su u Cineplexxu u tržnom centru Ušće):

Ferdinand za 1. februar u 17.40h

Foto: Promo

Koko za 4. februar u 18.20h

Foto: Promo

Neviđeni 2 za 6. februar u 17h

Foto: Promo

Napomena:

Preuzimanje karata na blagajni bioskopa, najkasnije pola sata pre početka projekcije.