Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Deca su kao papagaji': Deki Pantelić otkrio roditeljima svoj recept za vaspitanje (FOTO)

O borbi sa bolešću i o tome kako se nosi sa dijagnozom koju imaju njegova deca, ali i o njihovom vaspitanju i odrastanju, iskreno priča jedan od najusešnijih televizijskih voditelja, Dejan Pantelić.

  Izvor: Foto: Aleksandar Jovanović

Dejan Pantelić, voditelj emisije "150 minuta", u poslednjem intervjuu magazin "Glorija", prisetio se svega onoga sa čim se nosio pre nekoliko godina kada se borio sa kancerom grla.

"Porodica je ta koja vas diže, mada bez lekara nema ničeg. Klanjam se ljudima koji su se potrudili da me vrate tamo gde mi je mesto, a bilo je baš žestoko opasno. Osim njih, presudno je da vas ukućani ne gledaju kao jadnika, već da vas uposle, makar vam "naredili" da prošetate psa", posavetovao je u intervjuu  voditelj sve one koji u svom okruženju imaju nekoga ko se bori sa bilo kakvom bolešću.

Povezane vesti

Osim toga, Dejan je otvoreno govorio i o dijabetesu koji je dijagnostifikovan njegovoj ćerki Lani (13 godina) i sinu Vukašinu (10 godina).

"Bez obzira na to što imaju dijabetes, oni od nastavnika i drugara ne traže dodatnu pažnju, dovoljna im je ona koju dobijaju od nas. Pored toga što su odlični đaci, oboje su sjajni sportisti, treniraju tekvondo, skijaju i igraju fudbal i košarku. Nekako su svestrani, ne mogu da kažem da su na mene, više su povukli na suprugu. Doduše, Lana bi volela da bude televizijska voditeljka kao tata, ali do tada treba da se mnogo radi i čita. Jezici joj idu fenomenalno, govori engleski i italijanski, a Vukašin engleski. Možda je to recept za roditelje, da decom moramo da se bavimo, jer su ona kao papagaji. Ako mi to ne radimo kod kuće s njima, oni sami neće sigurno", posavetovao je sve voditelj.

Author: Copyright: Software:Ver.2.03 Created: 2016:03:09 10:20:22
Dejan Pantelić sa porodicom na skijanju; Foto: Dado Đilas

Povezane vesti

Govoreći o supruzi sa kojom je 17 godina u vezi (od čega su 13 u braku), Pantelić se posebno raznežio.

"Nas dvoje smo toliko bliski da neke stvari rešavamo bukvalno pogledom. Sazrevamo i rastemo zajedno sa našim klincima", zaključio je voditelj.

Author: Foto Damir Dervisagic Copyright: (c) 2016 Damir Dervisagic Software:Adobe Photoshop CS6 (Windows) Created: 2016:03:09 17:50:35
Dejan Pantelić sa suprugom; Foto: Damir Dervišagić

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica