Holivudski lepotan Tom Hardi i njegova 37- godišnja supruga Šarlot Rajli su, kako navode britanski mediji, postali roditelji sina kom su dali ime Forest.

Kako tvrde izvori bliski Tomu Hardiju i Šarlot Rajli, glumački par je presrećan novom pridošlicom u porodici, ističući da je njihov sin slika i prilika oca.

Ime Forest, prema medijskim navodima, par je odabrao u čast liku Foresta Gampa kojeg je u istoimenom filmu 1994. godine tumačio glumac Tom Henks.

"Tom je film 'Forest Gamp' uvek smatrao inspirativnim i zabavnim stoga ne čudi činjenica da je za sina odabrao ime ovog kultnog lika", ističe izvor blizak paru.

Tom Hardi sa suprugom; Foto: EPA/ Nigel Roddis

Iako britanski mediji još uvek nisu dobili službenu potvrdu dolaska prinove, kako navode, dogodilo se u potpunoj tajnosti za vreme praznika.

Godine 2014. Tom Hardi je oženio svoju dugogodišnju devojku, glumicu Šarlot Rajli s kojom je godinu dana nakon svečane ceremonije dobio prvo dete, a s bivšom devojkom Rejčel Spid ima 10-godišnjeg sina po imenu Luis.

Uoči dolaska prinove, Tom Hardi je sa trudnom suprugom bio primoran da se odseli iz rodnog Londona zbog zaluđenog ponašanja obožavateljke.

Kako navode strani mediji, Hardi je ionako planirao da gradsku vrevu zameni nešto mirnijom oazom na selu, a ponašanje njegove obožavateljke samo je ubrzalo stvari. Tom je kupio imanje i krajem prošle godine zajedno s detetom i trudnom suprugom preselio se u predgrađe.