Pipa Midlton, mlađa sestra vojvotkinje od Kembridža, može se pohvaliti neverovatnom figurom koju s ponosom pokazala i na egzotičnom ostrvu Sent Barts gde se opušta u društvu supruga Džejmsa Metjuza, svojih roditelja, brata Džejmsa Midltona i njegove devojke.

Iako je rodila sinčića Artura samo pre dva i po meseca, Pipa koja je poznata po svojoj čeličnoj disciplini kad je u pitanju trening i ishrana, izgleda fantastično.

Zgodna brineta u belom bikiniju nije promakla fotografima, a njenom vitkom i zategnutom telu teško je naći manu.

Lepa gospođa Metjuz mamila je uzdahe pokazavši kako trudnoća nije ostavila nikakve tragove na njenom isklesanom telu.

Vitka figura 35-godišnjoj Pipi nije pala s neba, pa je u nedavnom intervjuu mlada mama otkrila kako se vratila u formu u rekordnom roku.

Ova predana sportistkinja koja trči maraton, igra tenis i uživa u skijanju, nije se ni tokom trudnoće opustila. Budući da nije imala nikakvih problema, bila je aktivna tokom cele trudnoće, a trening je samo prilagodila.

"Imala sam bezbroj pitanja s obzirom da mi je to bila prva trudnoća. Smem li nastaviti s tenisom, jogom, plivanjem... Morala sam prilagoditi svoju nedeljnu rutinu vežbanja koja je uključila 4-5 dana bavljenja nekom aktivnošću. Zato sam se odlučila za plivanje koje se preporučuje u trudnoći, naravno ako je sve u redu", otkrila je Pipa u svojoj kolumni za mesečnik Waitrose Kitchen.

"Primetila sam kako mi se telo promenilo tokom trudnoće, ali uz vežbanje i sport osećala sam se odlično. Važno se potruditi i biti aktivni kako bi vam nakon porođaja i dalje dobro stajale stare farmerke", otkriva Pipa.

Dodala je da je tzv. Barre trening, spoj baleta i treninga snage, izvrstan za trudnice u svim tromesečjima.

Naravno, Pipa je nastavila i sa svojim zdravim načinom ishrane koji uključuje puno povrća, voća, jela od ribe, žitarice..

Pogledajte u galeiriji fotografije:

Porodice Mildton i Metjuz novogodišnje praznike provele su na egzotičnom ostvu Sent Barts gde su uživali u šetnjama, plivanju i sunčanju.