Sigurno već danima razmišljate kako da iznenadite svoje mališane, supruga i sve vama drage ljude. Pažljivo birate poklone za najdraže, preračunavate se, krišom odlazite u kupovinu i tražite najskrovitija mesta u domu kako iznenađenje ne bi propalo. Naravno, tu je i detaljno planiranje novogodišnje večere, potraga za najboljim receptima i namirnicama, kao i dekoracijom. 

I dok vi razmišljate o drugima, mi mislimo i na vas i na vašu porodicu! 

U našem "domu" kriju se paketići za naše vredne mame. Potrebno je samo da ih pronađete i da ove godine dobijete jedan poklon više. Pripremili smo za vas dane darivanja.

Kako učestvovati u novogodišnjoj igri?

U tekstovima se kriju paketići, pronađite bar tri od pet i pošaljite nam naslove tekstova u kojima ste ih pronašli. Najbrže mame će dobiti lepe poklone naših sponzora.

Šta se krije u današnjim paketićima?

Uvek je pravi momenat za LINO čaroliju!

Današnji Lino poklon paketi će zasigurno obradovati najmlađe i izmamiti im osmehe. Lino proizvodi čine detinjstvo generacijama mališana srećnijim i zdravijim. U cilju obezbeđivanja besprekorne zdravstvene ispravnosti, hranljivosti i kvaliteta, kompanija Podravka kontroliše sirovine, okolinu, tehnološku opremu, proces proizvodnje, proces pakovanja, kao i funkcionalne i nutritivne vrednosti svih Lino proizvoda. Pored limitirane serije Lino Pillowsa, u čijoj kutiji najmlađe očekuje Lino figurica, u paketu su i Lino Lada Duo, Lino voćna kašica, čuveni Lino lešnik-čokolino, kao i simpatične Lino tetovaže, Lino činija i Lino bojanka. 


Foto: Promo

Gde se kriju današnji paketići?

Na prvoj strani kategorije Beba, potražite tekstove u kojima se nalaze paketići. Pošaljite nam na mejl: redakcija@yumama.com linkove ili naslove tih tekstova, kao i ime i prezime i kontakt telefon, a prvih pet mama dobijaju po jedan Lino paket. Današnja igra traje do 21 čas, a sutra vas očekuju novi pokloni.