Pored liderske pozicije, MediGroup se može pohvaliti i činjenicom da je na tržištu prepoznat kao zdravstveni sistem koji pruža vrhunske usluge svojim korisnicima. Dodatnu vrednost ovog privatnog zdravstvenog sistema predstavlja i kontinuirano ulaganje u zaposlene, opremu i nova znanja, čime se postavljaju visoki svetski standardi u oblasti zdravstva. Najsavremenije tehnike lečenja, kao i najeminentniji stručnjaci medicinske prakse iz zemlje i inostranstva, ključni su razlozi uspeha i dostignuća koje MediGroup kao sistem ostvaruje iz godine u godinu. MediGroup ulaže i u najsavremeniju medicinsku opremu poput magneta jačine polja 3 Tesla koji se od ove godine nalazi u Opštoj bolnici MediGroup. Na ovom najsavremenijem dijagnostičkom aparatu pregledi su kraći, komforni, bezbolni i bez buke, sa najvećom preciznošću dijagnostičke slike.

Najbolji primer ostvarenih dostignuća su upravo sertifikovani centri izvrsnosti u okviru MediGroup sistema koje karakteriše najsavremeniji prostor, oprema, kao i vrhunski medicinski kadar. 

Centri izvrsnosti u MediGroup-u postoje iz sledećih oblasti: ginekologije i akušerstva, radiologije, grudne hirurgije, pedijatrije -kardiologije, neurohirurgije, iz oblasti dečije hirurgije – urologije kao i iz oblasti oftalmologije, a svaki od njih predvodi tim lekara na čelu sa renomiranim ekspertima iz date medicinske oblasti. 


Foto: Promo

Za brojne ostvarene uspehe i zadovoljstvo pacijenata zaslužni su najbolji timovi naših medicinskih stručnjaka iz više od 40 različitih oblasti, koji pružaju vrhunske usluge MediGroup korisnicima i omogućavaju im da dobiju najbolju moguću negu i zaštitu. Naš tim sa preko 850 stalno zaposlenih i preko 950 konsultanata iz zemlje i inostranstva svake godine postaje bogatiji za najeminentnija imena iz različitih oblasti medicine, kao i najsavremeniju opremu, čime se dodatno osnažuje prestižna pozicija u kvalitetu pružanja medicinskih usluga i zadovoljavanju svetskih standarda u ovoj oblasti.

Cilj MediGroup zdravstvenog sistema jeste da postavi standarde kod pacijenata kroz profesionalizam, stručnost i empatiju, te nam je zadovoljstvo pacijenata najvažnije. Sve to svedoči da je ova kompanija na dobrom putu, a u narednim godinama vrhunska usluga MediGroup može biti samo bolja i naprednija.