Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najvažnije značenje praznika: Melanija Tramp učestvuje u organizaciji 'Igračke za klince'(FOTO)

U Americi se svake godine održava događaj na kom se siromašnoj deci obezbeđuju igračke, a ove godine je u organizaciji učestvovala i prva dama SAD-a.

  Izvor: Foto: Alexander Drago/Reuter

Decembar ne možemo zamisliti bez pružanja ljubavi, topline i darivanja. Praznici su tu da se povežemo sa svojim najmilijima, ali i da pružimo ljubav onima kojima to mnogo više treba. 

Prva dama Amerike, Melanija Tramp, ove godine je primerom pokazala šta bi praznici trebalo da znače. Duh praznika je upotpunila učešćem na događaju "Igračke za klince". Cilj ove organizacije jeste da se siromašnoj deci obezbedi ono što im je najveća radost - igračke. 


Melanija pakuje igračke za siromašnu decu; Foto: Alexander Drago/Reuter 

Melanija je izjavila da i sama, kao majka, smatra da su deca najveći dar. Oni donose toliko sreće u život. Ona je prva dama, stoga je njena uloga upravo u tome da obasjava sve programe koji pružaju pomoć deci kojoj je to potrebno. 

Povezane vesti


Ogromne količine igračaka, lutaka, autića, igrica, plišanih životinja su bile podeljene mališanima; Foto: Alexander Drago/Reuter

Veliki broj dece je učestvovao u ovoj manifestaciji, a do sada je poklonjeno 548 miliona igračaka. 

Pored toga što je mališanima delila igračke, Melanija je zajedno sa klincima pravila i božićne čestitke. Deca su bila oduševljena i neizmerno su uživala u ovako posebno događaju za njih.


Melanija Tramp na radionici za izradu novogodišnjih čestitki; Foto: Alexander Drago/Reuter

Ova organizacija se nije ograničila samo na igračke, već će Bela kuća donirati i sto knjiga za mališane, kao i bojanke i slatkiše koji će biti u torbicama sa natpisom "Budi najbolji", što je naziv čitave njene inicijative za pomoć deci. Ovaj natpis nosi važnu poruku, podstiče mališane da se bore za sebe i da ne odustaju, jednostavno da BUDU NAJBOLJI.


Foto: Alexander Drago/Reuter

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica