Glumica Nina Janković pre nekoliko meseci je zakoračila u najčarobniju "predstavu" i dobila najlepšu životnu ulogu - ulogu majke. Ova lepa i talentovana umetnica trenutke svoje sreće rado deli sa svojim prijateljima i "publikom" na Instagramu. Naravno, sa najviše lajkova su "okićene" fotografije na kojima je njen osmomesečni sin Vukašin, koji je zaista jedna posebna, neodoljiva beba, što uvek ističu i svi njeni fanovi.

Zato i ne čudi što je najnovija fotografija poznate glumice, na kojoj su "njeni momci" - suprug Mateja i sin Vukašin, postala toliko popularna i što je skoro sto ljudi ostavilo divan komentaran.

"Lepote! Hoću ovakvog sina! Postoji li neka tajna formula?", "Predivni čupavko", "Srećica, prelep je!", samo su neki od njih, dok su mnogi prokomentarisali i zaista posebnu frizuru preslatkog Vukašina. 


Glumica Nina Janković Dičić ne krije da uživa u majčinstvu; Foto: News1

Na drugoj fotografiji ujina Nina se pohvalila i svojom mezimicom Stašom, koja je inače ćerka njene koleginice Tamare Dragičević.  

Nina je istakla da bi volela i da proširi porodicu i podari sinu brata ili sestru. Nadamo se da će joj se želja u skorijoj budućnosti i ostvariti!